lördag 17 september 2016

Sötast av de söta

Återigen, skrytbloggen gör ett nytt inlägg. Nu vill vi bara visa hur sockersöt pålle är:


Sen var det ju två saker till. Den ena är att vi valt att flytta. Inte för att det är något fel på anläggningen i stort utan för att det av olika anledningar kommer att bli ett mer eller mindre renodlat kollektivstall. Det funkar inte för oss. Vi behöver ha hjälp med ut- och insläpp varje dag.  Vi vill ha hjälp med mockning ett par dagar i veckan. För det är så vårt liv ser ut. Gant behöver en större hage och han mår bättre med en kompis. I dagsläget kan han inte få det. Därför flyttar vi den 1:a november.

Sen har vi äntligen fått tag i en Lippo Vanessa, helt ny men till nedsatt pris. En UNDERBAR sadel som sitter perfekt på Gant och funkar ypperligt för oss som rider i den.
Gant går som en klocka och vi märker i kroppen på honom att sadeln inte  klämmer eller stör någonstans. Om möjligt har ponny-skrutten blivit än mer fantastisk att rida.

Det stall vi flyttar till har en massa aktivitet på regelbunden basis. Pay and jump och pay and ride 1 gång i månaden, dressyr- och hoppträningar varje vecka samt en del annat, ser fram emot en fartfylld tid med mycket kul aktiviteter,  större hage och massa annat positivt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar