fredag 6 november 2015

Gant ifrågasätter

Oj, oj...jag har två tonåringar hemma och en i stallet. Suck...Fast någonstans har det ändå sin tjusning, åtminstone med Gant ;)


Equiterapeuten kom idag och började med att ösa beröm över hur otroligt fin Gant blivit i kroppen. Han har musklat på sig ordentligt och halsen har blivit längre. Dessutom har han vuxit en del.
Eftersom jag ser Gant varje dag märker jag ju inte av skillnaden så det var kul att höra :)


Däremot fick equiterapeuten kämpa en del. Man kan ju säga att Gant inte var särskilt lättbehandlad idag. Nejdå, han skulle ifrågasätta precis allt, gång på gång. När han inte fick som han ville surnade han tillslut ihop och när allt var över drog han världens suck med andemeningen "sååå onödigt....puckon."


Däremot kunde vi snabbt konstatera efter behandlingen att hans enormt spända rygg blivit bättre med akupunktur och annat som utfördes. Nu väntar tre dagars linimentinpackning nattetid och sedan lättare arbete i 2-3 veckor innan han kan beräknas vara redo för träning igen.


Under tiden han rehabiliteras funderar jag på att jobba vidare med miljöträning. En presenning kan man ju alltid försöka ta sig över, eller hur? Det tar antagligen några dagar att få honom till det så det kan ju vara en utmärkt övning att ge sig på nu när det är läge för avsuttet och lugnare arbete.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar