lördag 15 oktober 2016

På plats i nya stallet

Äntligen hemma igen! Har tömt boxar och flyttat tre hästar, håll på från 8 imorse till nu. Och klockan är 18.
Trött som ett satan men allt har gått bra. Gant visade sig vara något skeptisk till att åka hästbuss men klev snällt in efter att ha nosat o kollat in bilen någon minut.

När jag lastade ur hade hästen förvandlats till en dränkt katt😲 och det ångade rejält om honom. In i boxen och byta täcke, sen fick han stå där tills han torkat upp. Stackarn, vilken ansträngning det var! Han fick dessutom lov att åka baklänges.

Boxen bredvid bebos av en riktigt snygg tjej, tyvärr visade hon sig vara mindre intresserad, haha. De hälsade iallafall sen förväntade jag mig pip och skrik men det förblev tyst...Stoet brydde sig mer om höet än Gant 😃

Gant var lite nervig och for runt i boxen, han lyckades få till ett par bockningar till och med! Men det ändrade sig snabbt när den första av hans tidigare stallkompisar kom in genom dörren. Sen kände han sig tydligen trygg och var lugn.



Innan vi åkte därifrån ville vi kolla att han drack, han hade ju svettats som en galning! När han för tredje gången i ordningen tog sig till vattenkoppor kände vi oss trygga med att lämna honom.

Nu blir det en tidig kväll eftersom jag valt att ta ut-och insläpp själv imorgon. Kan bli en upplevelse att se när han äntligen får en stor hage med massor att göra i 😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar