måndag 8 juni 2015

...och igår blev det debut för nya täcket

De som fixar fram våra väderprognoser har det tydligen inte lätt i dagarna. Hörde något på radion om att det är hur som helst just nu och det ändrar sig fortare än man kan ana.
Eftersom man hotat med regn redan igår kväll åkte nya flug/regn-kombo täcket på igår kväll. Men det blev inget regn och eftersom de allra flesta illasinnade smådjur fortfarande tycks sova var jag upp och befriade Gant från täcket.

Senare under kvällen flyttar Gant och hans kompis till en ny hage. Här kommer smala Gant att få tillgång till en massa gröngräs samtidigt som ensilagebalen följer med. Nu hoppas jag att han kommer att lägga på sig några kilo :)

Nu är det inplanerat några dagars vila. Gant har lärt sig så mycket under vintern och våren och efter finalen på allt med lördagens hopptävling förtjänar han att vila. Nu klurar jag på hur vi ska gå vidare med både dressyren och hoppningen, kommer troligen att åka iväg på någon träning under sommaren. Det var så kul att dra iväg med honom! Allt gick så lätt och smidigt, han var lugn och lika trevlig som alltid att ha att göra med. Trots resa och helt ny miljö.

Nu ska vi bara hitta en passande hoppsadel åt honom så han inte behöver hoppa i dressyrsadeln!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar